Himla härlig dag idag......

Blev väckt av Irma, Emilia ,Anton o Ulf, som hade morronkaffe, blommor o present  !!! Tänkte ligga o dra mej ett tag, men hästhagar skulle stängas och det kändes klokt att syssla med sånt i morronsol istället för i " MITTPÅDANSTEKSOL"..Så kl.7.00 stegade jag ut i långgräset med stolp, spett och viljan att få det klart !!
Och det är en sann lycka att kunna bjuda hästvännerna på en STOR hage smockfull med härligt grönt gräs....


Familjen har vuxit i helgen. Fyra små hönsungar  !!
Kompisen Stina o jag åkte till Brunflo på Hönsbytardag i lördags. Trevligt värre...Vi sa när vi betalat och lastat våra höns att: Varför shoppa kläder då man kan shoppa små höns !!!Signe, Sigrid,Tummelisa o Gustaf !!Anton valde Tummelisa som sin.

Dom andra vuxna hönsen lever sommarliv oxå..


Lever som höns ska leva !!! Det är en hel del som ska sprättas när man är en höna...Och en hel del att hålla ordning på då man är Tupp !! Och det gör våran tupp Martin. Han är en snäll tupp som har STENKOLL..


Kaninerna Lilja o Minnah har oxå flyttat ut ! När dom inte softar i solen i buren, gör dom utflykter i naturen ...I sele med ett barn i slutet av kopplet.Fick den allra första buketten sommarblommor av tjejerna idag !!!Det är kväll nu. Och när man tittar mot stallet ser man det här !! Sommar hit o sommar dit..Lilleman vill gå in på kvällen !!

Så jag ska gå o mocka och göra iordning. Imorrn är det måndag igen....Och det känns roligt det med !!

Kommentarer

Säg hej!

Vem är du?
Vill du slippa skriva det igen?

Bloggar fröken/herrn själv?
Trackback
RSS 2.0