Ledig i tre dar....

Det var meningen att ALLA barn o barnbarn skulle komma hit i helgen. Men det blev inte så.....Magsjukor och barnkalas gjorde att det blev så. Vi laddar för helgen om fjorton dar i stället !!!!

Vi ska iallafall ha en " Jobbarhelg" här hemma i morrn. Städa utomhus ....

På söndag ska Ulf o jag på en ännu Hemligstämplat utflykt !!!!

Då ska våra barn vara hos Lina i Matfors och besöka stallet där.....

Nu ska vi se på Talang !!!! Man kan väl inte annat än gilla BERT ????? Ska trycka upp en T-Shirt med honom på......

Vart i hela Helskotta ska jag hitta....

....HÖNS !!!!

Söker på Rasfjäderföreningar, kollar Blocket tre gånger om dan. Men jag hittar inga !!!

- Ulf bygger på Hönshuset , men VAD ska vi fylla det med ???????

Jag börjar bli aningen Frustrerad nu.....HJÄÄÄÄÄLP !!!!!

Varit i Sundsvall o shoppat idag !!!

Barna mina växer som Ogräs och då krävs det nya kläder. Vi har haft en trevlig dag idag ( Mamman höll sej ifrån att bli stressad...)
Vi började lite lätt med Skopunkten !! Inhandlade vårskor till alla tre ungarna utan att känna av allt för stora hål i plånboken. Sen blev det Rusta !! Där införskaffades Schampoo o andra renlighetsprodukter..
.
Hungern blev svår o vi bänkade oss vid ett bord på Birsta Citys mat-hak. Vi valde Kina-mat. Två tuggor in på min tallrik kände jag en klar smak av SKÄMD mat.....Sa inget till Uffe som åt samma. Körde slalom med gaffeln en stund för att undvika det jag kännt....När vi ätit klart sa jag detta till Uffe o han hade känt samma !!! Då var det bara att vänta på en ev. matförgiftning som inträffar inom 8 timmar efter att man ätit nått dåligt !!
När vi reste oss från bordet SVOR jag att " Jag kommer jävlar att ta kontakt med dom om jag blir sjuk !!!! Uffe sa: Du kan ju skriva på en servett !!!

DET gjorde jag en gång då vi ätit på Max o " kökschefen " där betedde sej så himla illa mot personalen...Jag skrev på en servett vad jag sett o vad jag tyckte om det !! Daterade o skrev under. Lämnade över servetten till en av dom som jobbade där o bad henne lämna den till hennes chef. Tror o hoppas att den Bitchen fick sej en tankeställare....

Nåväl, vi blev inte sjuka !!

Sen rantade vi runt o hittade en massa kläder !! En värsting Barbie o en värsting "Rosa-Lackväska-med-fransar o nitar" en Luftsprutsbössa med Skumpilar ??? Barnen blev glada o vi blev glada....

Ulf hittade kläder, jag hittade handdukar o  röda tavelramar.

Kolla !!

http://sendables.jibjab.com/view/rejH0II0yPbXOO95

Det är Jag o Ulf !!!!


-
Som vi har tränat......Ont ÖVERALLT !!
Ulfs Beiga GABARDINBRALLA var inte helt lätt att få tag i heller...( Och den Oranga " Epelepsimönstrade" skjortan gav mej Flash-Backs från den tid då jag led av svår Migrän...)

MEN, vi TRÄNADE , svettades o nådde MÅLET !!!!

Vi nådde DISCO-EXAMEN....

Det är ju lite som det är med att blogga........

Det är som en officiell Dagbok !!!!

Man skriver om saker som man tänker på eller som man tänkt på....

Man ser att man har en liten men Kär skara som kollar den, och man blir glad för kommentarer.

-Sen kan det bli så att sånt man skriver gör så att vissa blir så till den milda grad upprörda att dom gör allt vad dom kan för att få mej placerad på Ånges torg iförd tjära o fågeldun....

Men jag har inte skrivit under några sekretesspapper som säjer att jag inte får " röja" vad som skett  under min tid som anställd inom Ånge kommun....


...så, Min blogg är MIN blogg !!! Här kan jag skriva om allt som berör mej. Och det tänker jag fortsätta med....

Håll till godo !!!!!

Just den här tiden på året är lite MAGISK......

.....det är mer SNÖFRITT än snötäckt !!!!!  Det är då det börjar hända grejer. Och det bästa är att ALLT lixom är kvar.
Man säjer inte " Minns du i våras.....Tänk va våren gick fort !!! Det är NU det händer. Och jag sitter på första parkett  !!

- Då vi flyttade hit hamnade ju alla grejer där dom fick plats. Men idag har jag med uppkavlade Helly Hansenärmar o glöd i blicken gett mej på Lagårn.
Kånkat omkring kartonger, staplat hinkar,burit bräder från ett ställe till ett annat, gett alla krattor o andra trädgårdsverktyg ett eget litet" bo"...
Rivit en vägg i vebon för att göra utrymme för vårens HÖNSHUSBYGGE !!! Hade ett Planeringsmöte med Ulf om utförandet.....Det kommer att bli BRA !!!
Alla Hundra katterna ( 6 st) rände runt som galna i vårsolen . T.o.m Katt-åldermannen Tage krumbuktade o levde rövare.

Kollar allehanda Hönslänkar i jakt på dom höns jag vill ha. Wyandotte, Sussex eller Orpington står främst på önskelistan.
Jag har haft en hel massa olika hönsraser i mitt liv o vissa tycker man mer om....

Grävde ner ett gäng Tulpanlökar i höstas. Bara för att jag skulle.......Nu har dom tittat upp !!!!!
 
Tycker väldigt mycket om att bo här......

RSS 2.0