Idag är det en BRA dag !!!!

Det har varit Kalas ända från det att jag vaknade.....

Mjukstartade med ett par timmar tillsammans med "Jims värld". Sen ut till hästarna. I den varma morgonvårsolen hade jag en fin stund. Nöjda, morgonhötuggande hästar ....Olivia bekantade sej med den minsta, LUFFSEN. Dom hadde visserligen en del "språksvårigheter" ( Små hästar uppfattar väl inte svansviftning på samma sätt som hundar gör....) Men dom kom rätt bra överens.
Ulf grejade med vattnet !! Som är ett återkommande problem den här tiden....

Irma åkte till sin vän Norna och Emilias vän Amanda kom hit. Dom har pysslat med hästarna hela dagen.

Jag öppnade "Dörren mot friheten" till höns o tupp. Men idag nöjde dom sej med att sitta i öppningen o titta ut...

Lina ringde och berättade att hon o barnen tänkte hälsa på över dan !!! Och när dom kom hadde dom minsann med sej en INFLUENSASJUK liten Hanna oxå....Stackars liten !!

Nåväl, hon uppbringade krafter nog till att ta en tur med hästarna tillsammans med oss. Miranda o Leo red på småttingarna och tyckte det var jättekul.

Nu ska vi äta god mat o må gott !!


Pyttesmå hästar...

...har det kommit till oss !!!Den ena mindre än den andra. Vännen Ormur har flyttat tillbaka till sin Marianne ( Det är hon som äger Lilleman oxå )Men hon fyllde tomrummet efter honom med två små ponnyer. LUFFSEN o RAMINA !! Lägg dessa namn på minnet då jag misstänker att dom kommer att " skapa" en hel del bloggvänligt material....

Lilleman blev yster o lycklig då han fick återse sina vilda små kompisar igen. Och jag bara skrattar. Dom är ju faktiskt HÄSTAR ! Fast dom är i knähöjd....

Så FINA !!!!

Lilla vännen Laban är här !!

Yngsta lilla barnbarnet . Ulf hämtade honom igår och han skallvara här själv ( utan mamma o storasyster) till i morron då dom oxå kommer hit. Moster Lina o hans kusiner kommer oxå , men det blir en överraskning !!

Han är ganska pytteliten, och det är första gången han är här själv. Men han fixar det !!! Han t.o.m avböjde att pratat med mamma sin i telefon..


Han har väl haft fullt upp...Här öser han upp grädden som han straxt innan vispat till våfflorna. Han sa: Jag äter SUPERMÅNGA våfflor !! Två små tuggar är nog supermycket...??Han har "hängt" med morbror Anton idag !! Jag har jobbat.....Och även hunnit med att bygga en SKOTER !! ( med lite hjälp av Ulf !!)


Tyvärr har jag inga foton på när han lägger sej att sova endast iklädd sin SPIDERMAN-mössa som han hittade igen här !!
Eller när han lyfter på hjärtat som hans nalle har i famnen o visar sömmen på nallens mage o berättar att hans Mamma har en sån söm , därför att doktorn plockade ut honom därifrån......Då,när han ligger o ska sova. Gullebarn !!
Sen kan han faktiskt hoppa på bara ETT av sina ben från köket och in till matrummet oxå....!!! Med SPIDERMÖSSAN på.....Va, sa ni nu då????


Roar mej ibland med att titta på hundannonser ...

Inte för att vi är i valpköparstadiet, men bara för att det är kul. Och för att det är så roligt att se alla fina hundar...

Men,i bland dyker det upp hundar som alldeles säkert är otroligt underbara ? Som kanske har allt det fina INUTI.....
Som kanske kan morra som attan ! Hämta skor, bilnycklar, vilsekommna barn, tapetklister och annat viktigt som kommit bort.  Men där allt det där fina inte direkt syns UTANPÅ....

Kanske är det här en sån hund !!??'" Släkten är bäst !!!!"

- Det har alltid varit viktigt med släktband för mej. Men dom som varit mej närmast är borta nu. Och då har det blivit så att jag försökt leva vidare i mitt egna liv. Med MIN familj !!
 MEN, idag fick jag träffa en av mina kusiner. ...

-Hon är något år äldre än mej. Vi träffades en del då vi var unga. Hon var nog lite "idol" för mej en period. Minns att min pappa såg henne som den förebild jag behövde under mina aningen struliga uppväxtår. Vi har träffats nån enstaka gång sen dess. Och så fick vi kontakt med varann via Facebook.
Idag stog hon där i dörren till Arne Jones konsthall. En solig lördag !
Och det var så fantastiskt roligt att se henne igen. Hon som jag delar halva min släkt med...Som delat en hel del av min uppväxt.
Vi pratade länge och tiden gick väldigt fort.
Vi delade med oss av våra bilder av våran släkt...

MYCKET bra dag idag !!!!RSS 2.0