Det är väl alldeles NU ....

...som ALLT fortfarande finns framför oss !!?? Med sommaren menar jag...
Och just då en del säjer: SNART, är det höst !!.........................................................Suck !!

Det är dom pessimisterna som tror att dom antagligen bryter ett ben på vägen till busshållplatsen om dom nu har sån tur att bussen kommer..

Rätt vad det är , mellan.....

.....regnskurarna, blir det SOMMAR !!!

Idag då vi kom hem sken solen o man kände att det blivit juni...
Vi skyndade oss att ta ut våra "Tonåringshöns".Dom har tillfälligt fått hyra en KANINBUR i andra hand !! Ägaren Lilja har för tillfället Herrbesök.Allra charmigaste kaninen UNO är här och hälsar på henne. Vi har fått äran att låna honom av kompisen Lena. Och förhoppningsvis blir det pyttesmå kaniner här om några veckor...( Av aktiviteten att dömma BLIR det så !!)


Tjejerna och småhästarna har det som tjejer och småhästar skall ha det !!Jag och storhönsen har det oxå bra...Ibland "hänger" vi hemma hos dom, ibland hemma hos mej !!!

Och så kan jag när som helst gå ut och vara nära den här vännen...Och att snusa varm sommar-häst-päls är nyttigare än både vitaminer, kli och spinning !!!!!
Idag för ett år sen....

....när jag satt i bilen, ca 100 meter från infarten till byn där vi bor, ringde min dotter Lina. Det var fint väder, jag hade handlat mat. Linas småsyskon skojade i baksätet....Ulf var på Hussborg.


Hon sa att hon fått ett meddelande där det stog att hennes pappa dött !! Att Hasse var död.....

Det blev en helg i näst intill fullkommlig KAOS !!

Lina och Hanna kom hit.  Och vi försökte lösa allt det praktiska så gott vi kunde. Och vi sörjde.....

Och nu har det gått ett år sen mina barns pappa dog !? Väldigt konstigt...Han som man delade sin första tid som förälder med. Och som man delade sitt liv med innan oxå....Han som finns med på eller i bakgrunden på alla foton av barna när dom är små.

Det händer saker i ens liv som man inte kan förbereda sej  på.......
RSS 2.0