Min lilla IRMA fyllde 13-år häromdan....

För tretton år sen skulle jag bli mamma IGEN !!! Lina o Hanna var på väg att bli tonåringar och jag levde med han som är Irmas pappa. Han skulle bli pappa för första gången. Det finns kort på mej från dagarna alldeles innan hon föddes. Jag var FET som en fet Flodhäst !!! I röd pyjamas genomled jag dom sista dagarna...
Min mamma hade dött alldeles efter att jag fått veta att jag hade en blivande bebis i magen, och det var många mixade känslor dom månaderna jag var gravid. Iallafall så var det en HELVETES barnmorska som vi blev tilldelade oss under Irmas födelse.  En PLÄTTHÄXA av rang......
Men lilla Irma kom ut till oss till slut.Finaste lilla vännen !!!!

Förresten så är ORIGAMI ( Japansk papperskonst)....

.....inte så särskilt svårt !!!!Man följer instruktionerna noga bara. Sen blir det precis som det ska !!! Eller hur ??

Julen 2011 !!

Den här julen är som vanligt den bästa...Finaste Stordöttrarna bjöd på Årets Jul-outfit !!! I år var dom JULGRANAR...Med ljusslingor o allt.


Här är dom alldeles fantastiskt , underbara , egenhändigt gjorda Julklapparna !!!Kockmössan för dagen !!!Allt för KONSTEN....Spindelmannen fick en rosa gura av Tomten !!

På Juldagen tog några av oss en promenad.


Olivia o Lilleman.


Har Hanna gett hästen en snus ????? Eller ler han bara charmigt....

Den här HÄSTEN ger en hjärtklappning.....

Hanna o barnen hennes är här i helgen. Och Hanna som har ett väldigt speciellt och väldigt vackert förhållande med fjordingen Lilleman gick ikväll ut i stallet för att umgås med KÄRLEKEN ...

Jag fick efter en stund ett sms som sa : Mamma, smyg allt vad du kan , HAN ligger o sover i mitt knä !!!
Jag smög allt vad jag kunde och detta var vad jag fick se ...En stor rackarns häst som lagt sej tillrätta i dotterns knä !!??


Tryggt snusande.

Han har inte funnits i mitt liv så himla länge än, MEN han har redan satt spår i mitt hjärta som aldrig kommer att försvinna.......

På Blocket....

...finns det en lokal Köp/Sälj grupp ! Och där säljs det allehanda bra saker. Mycket kläder..Jag har sett att en tjej lagt ut en hel massa annonser. Kläder, gardiner , dukar o lakan . Men ikväll började det bli lite roligt !! Då annonserar hon ut en PUMPTERMOS för 70 kronor !!!!!?????


Hur gör hon..
hon väljer ut vad hon skall sälja ??

Hm ? Man kanske borde slå till.....

Läser en bok....

..om barn som växt upp i olika religiösa sekter !!

Och det är för mej nästan offatbart att det finns såna " paralellvärldar"alldeles inpå oss.

Jehovas vittnen, Knutsby Filadelfia,  Hare Krishna, Finlands förbedjare och Familjen ( tidigare Guds bsrn)


Det finns inget FÖRLÅTANDE i dessa sekter. Bara ett krav på underlydnad av deras medlemmar.
Jehovas vittnen är övertygade om att dom är människor som VET sanningen..Väldigt skumt !!??
Och inte det minsta ödmjukt...Jag har funderat mycket på vilka människor som väljer att följa deras lära. Tror att det antingen är "svaga" människor eller människor som vädrar en maktposition för sin egen del. Barnen väljer inte, dom tvingas !! ( Sök o läs gärna om deras verksamhet.)

Hare Krishna skrämmer sin barn med att vi som inte tillhör dom , är Köttätare o fullsmockade med DEMONER.
Barnen fick inga leksaker, inga kläder , inget TOALETTPAPPER ??? i deras kollektiv.

Jag är inte kristen, men känner mej ändå välkommen i den svenska kyrkan om jag vill. Även om det bara sker vid dop, konfirmation, bröllop o begravningar. Som barn följde jag med mina föräldrar på gudstjänst ibland. Men det var ingen skrämselpropaganda där, det var bara Tråkigt ! Men jag förstog iallafall att man kunde bli förlåten oavseett vad man gjort..Och det tycker jag är en fin tanke.

Jehovas vittnens sekt har funnits/finns i min närhet , jag har haft kontakter med människor som valt att ta sej ur den, Och jag har förstått hur djupt rotad en sån uppväxt blir.

En kompis i min ungdom gick med i Guds barn. Det var en fasa att se hennes förändring...
Och INTE var hon lycklig heller. Snarare mentalt lobotomerad..

Dessa sekters ideér är så skumma att man förstår att människor måste skrämmas till att annamma dom

Läs gärna boken !!

RSS 2.0