Glädje och Sorg.......

Trots att vi gett våran katt Signe p-piller så blev hon dräktig. Jag har varit så nervös inför detta då jag hört dom allra hemskaste berättelser om att kattungarna då kan vara missbildade....
Igår kväll bestämde hon sej för att Ulf var en lämplig KattBarnmorska. Hon punktbevakade honom hela kvällen och fortsatte på natten oxå. Han berättade att han inte kunnat ta ett steg utan att hon försökte få¨tillbaka honom till vårat sovrum. Kl.04.00 inatt väckte han mej o sa att : Nu börjar det nog !!?? Hon hade lagt sej emellan oss i våran säng. Och när jag nyvaket tittade efter hade det kommit en liten unge...Den såg alldeles ok ut och sökte sej till hennes tuttar på en gång ! Sen hade hon värkar nån halvtimme igen, men den unge som sen kom ut var INTE alls ok...Mardrömmen om att kattungar kunde födas missbildade besannades....Suck !! Så hemskt, så hemskt...Det var en liten unge utan framben och med sina tarmar utanför kroppen. Det fanns naturligtvis ingenting vi kunde göra och den lilla stackaren är begravd nu.

Så Signe har nu bara en bebis att ta hand om. En fin liten kattpojke som är beige o vit...

Nu ska båda honorna steriliseras !!!

Kommentarer
Postat av: Maija

Så ledsamt att höra, och poeten i mej söker genast och fann:

Sorgen och glädjen de vandra tillsamman, / medgång och motgång här tätt följas åt. / Skyar och suckan med solsken och gamman / skifta alltjämt på vår jordiska stråt. / Jorderiks gull / stoft är och mull. / Himlen allen är av salighet full...

- men det blev lite väl sorgesmt. Ack, alla små man grävt en liten grop för, kycklingar, skatungar åtföljda av några ord... i våras även en igelkott (som var rejält död när jag fann den vid vägkanten, ska vi säja att den eh, luktade en aning...) den vilar nu med andra små i den vackra hagen på Gunnes.



tackar lyckligt för inbjudan!!!! vecka 29 spenderas några dagar i Umetrakten, sen bär det söderöver - allt är lite flytande än så länge.

kram!

2010-07-11 @ 12:37:22
Postat av: Eva

Men fyyy vad hemskt!!! Och sorgligt =(

2010-07-16 @ 23:17:15
URL: http://kvarnvagens.blogg.se/

Säg hej!

Vem är du?
Vill du slippa skriva det igen?

Bloggar fröken/herrn själv?




Trackback
RSS 2.0