Lugn o trevlig kväll ikväll.....

Sett på Robinson och snusat på (nästan) alldeles NYA pyttesmå Katter !!!
Jobbar i helgen och tycker fortfarande , trots att jag blir uppsagd, att det är världens bästa jobb !!

Har gjort en rackarns trevlig Champinjonsås ( Off course på Färska alldeles underbara fina Champinjoner), Fiskgratäng med Musslor, Räkor o Purjolök.
 Det är verkligen Matlagning ända längst ifrån grunden hos oss.  Skulle aldrig falla oss in att t.ex använda fryst hackad lök , som är standard i storköken. VE o Tvi för den....LÖK skall skalas, det ska gråtas och det ska hackas, för så är det med Lök !! Så är det hemma i lilla köket o så ska det vara i stora köket !!

Och så är det med ALL mat....Om du jobbar i ett kök kan du förhoppningsvis laga mat. Och om du kan laga mat hemma ,bör du kunna laga mat på jobbet oxå....

Jobbar med dom allra Bästa arbetskamraterna nu ( Matlagare som har den RÄTTA känslan och som med ENERGI och Vetgirighet vill skapa den Allra Bästa maten för sina gäster)....Och känner sorg över att inte få fortsätta att göra det !!

Vi pratar om kattungarna istället.....

Dom växer o frodas dom små liven . Dom är lixom alldeles riktiga katter Fast PYTTESMÅ !! Lilla mamman Signe har vuxit in i rollen som liten mamma.....FULL SERVICE alltså !!! Och hon fixar det galant...

Kommentarer

Säg hej!

Vem är du?
Vill du slippa skriva det igen?

Bloggar fröken/herrn själv?




Trackback
RSS 2.0