Har varit på kurs i näringslära idag ...



Det är väldigt intressant. Vår lärare är både kunnig o inspirerande..

Han berättade bla om att dom flesta rökta charkprodukter inte ens kommit i närheten av en RÖK !!! Istället tillsätts RÖKAROM...En vidrig sörja som finns på flaska. OCH som innehåller 43 skadliga tillsatser....Att det FETT man använder till att göra margarin utvinns av dom allra sista resterna och att dessa rester transporteras på båtar som innan transporterat tex råolja. Dessa blandas sedan upp med bensin ??? o annat...Sen efter en viss "Make up" använder man den smörjan till att göra våra kära Hälsosamma Margariner. Lätt o lagom, Becel o annat skumt !!! På Becel askarna finns det t.o.m en varningstext. " Bör ej användas av gravida o små barn ".......sa han !!

Han berättade oxå om eskimåer som bara åt Fett o Kött ( Det enda i grönsaksväg dom fick i sej var alger o sjögräs som fanns i sälarnas magar !!) och levde HUR LÄNGE SOM HELST ...och om japaner nånstans på landsbygden som bara åt ris o grönsaker och oxå levde OHYGGLIGT LÄNGE !!!!

AHA !!!!
Tänker man då..Det är inte vad man äter utan HUR !!!
Vilken stress man har i sitt liv o hur maten är Preparerad med allehanda " Gosaker" samt hur man lagar till den...

Kommentarer
Postat av: Maija

om man gör en sökning på google med båda orden:

Becel bensin

så hittar man en hel massa ruskig läsning...



Det är flera år sen bensinextraheringen av margarin o spec. Becel var aktuellt i media - sen dess har ingenting hänt? samma reklam som förut...



jag har inte läst "Den hemlige kocken" ännu, borde ta och göra det...

http://www.hemligekocken.se/

2009-05-28 @ 21:11:50
URL: http://tantelin.livejournal.com/

Säg hej!

Vem är du?
Vill du slippa skriva det igen?

Bloggar fröken/herrn själv?




Trackback
RSS 2.0